Christen Jessen fra Ounbøl ved Thorstrup

Christen Jessen blev født i år 1701 i Ounbøl ved Thorstrup – søn af Jes Nielsen 1679-1740 og døde 1777 i Sig – han var gårdfæster i Sig – blev gift med Ingeborg Christensdatter født 1702 – de er kendt som stamforældre til rigtig mange i vores familie – via nogle der flyttede til Størsbøl ved Vester Nykirke – her kan nævnes bl.a. Høeberg familien i Holleskov – Vang familien (Jens Peder Jensen/Ane Marie Jensen Vang – Svend Åge Jensen Vang – Maren og Knud Vestergård – øvrige Mortensen fra Endrup – Marie og Jens Pedersen – Ingrid Sofie Sørensen og Aksel Nielsen Frøsig – familien Rask fra Hodde – Jensine Marie Sørensen og Alfred Kruse – Otto Kristensen fra Agerbæk. Vil I have det komplette skema så skriv. I øvrigt modtages gerne forespørgsler på familiemedlemmer, der haves flere tusinde navne fra Grindsted/Horne/Tistrup/Ølgod området.

 

Højvanghandel

Forside

Mønter – Coins

Skriv et svar