Malabar – Vira Raya goldcoins

Højvanghandel

Ovejens@yahoo.dk

Mønter

Indien –  mønter,  1  fanam mønter fra det 16. århundrede fra området Malabar – Vira Raya – beliggende i det sydlige Indien og en del af Ceylon (Sri Lanka) –   meget smukke  og tydelige  mønter à 0,5 gr guld (karat ukendt formodentlig ca. 14) – meget sjældne – blev anvendt både før og  under engelsk overherredømme.                                                              Bemærkning: Disse mønter findes i rigtig mange forskellige udgaver, hvoraf de mest almindelige ligger i prisniveau på ca 50$ og de mest sjældne handles til priser op til 3-400$.                  GM 148 – Pris  pr stk kr  675,-

1. side1
1 side 2

 

2 side 1
2 side 2
3 side 1
3 side 2
4 side 1
4 side 2

Her tænker du på “Malabar – Vira Raya goldcoins”

Lukket for kommentarer.